Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en värld i varat mellan


Det finns en värld

i varat mellan dag och natt
i varat mellan ljus och mörker
i varat mellan gårdag och morgondag
i varat mellan frånvaro och närvaro


till denna värld
finns en dörr
med lås och en gyllene nyckel
låst
 i väntan på
att vridas om
för att öppna
dörren
till denna värld
detta universum
en medvetenhet
med svar på
alla de frågor
jag har


i detta korta ögonblick
mellan mina världar
står dörren på glänt
i väntan på
att jag ska
öppna porten
till kunskapens
och kärlekens källa
Jag ska bara hämta mod
att våga
ta steget
vrida om nyckeln
och gå vidare




Fri vers av Nic
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-10-27 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic