Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är fan inte bitter

och dagen
har utan att jag har bett den
bara fortsatt vara
den jävligaste på länge

för att folk inte har en aning
om vad det är dom säger
och tycker
så inihelvete lillgammalt och klokt

och alla jävla massmail
som fyller det ytliga otyget till bredden
för när jag slår tån i soffbordsbenet
samtidigt som jag öppnar telefonräkningen
blir det bara för mycket
och när teven bara sänder massproducerad skit
på amerikanska

och dessutom råkade
den jävla fågeljäveln dö med
för vem fan bryr sig om allt det ytliga
när dagen är uppochner
och jag tvingades skälla ut lingonsyltlocket
på grund av brist på samarbetsvillighet




Fri vers av annikan
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-28 01:11



Bookmark and Share


    M
ja precis så är det ju, bra ibland jävlas ALLT!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

annikan