Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Det svider i min själ
att se dig såhär




Fri vers av vargavinter
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-10-28 01:39



Bookmark and Share


  Thurizas
en känsla jag allt för väl känner igen!!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter