Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


sköljer ner allt med vatten.

smärta.
snälla marcus, pussa bort den.
man kanske kan ta en panodil?
panodil tar bort fysisk smärta lotta, inget annat.
jag vill bara skrika.
men alla tabletter mot smärta täpper till.
dricker vatten.
sköljer ner allt.
sorgen.
saknaden.
allt.

(men varför blir inget bättre?)




Fri vers av brainwashed
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed