Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


flickan som alltid ler.

jag vill inte vara flickan utan sorg.
för det flickan är så falsk,
ler falska leenden.
hoppas ingen ser igenom ytan.
hoppas ingen gräver på djupet.
hoppas ingen ser att hon är ledsen.
det är jag,
flickan som alltid ler.
flickan som ska trösta.
flickan som ska vara stark.

(men nu vill jag inte mer)




Fri vers av brainwashed
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-28 20:33



Bookmark and Share


  hatobjekt
älskade vännen, du behöver inte okej? :*

jag vill inte heller vara med . jag älskar dig.
2006-11-26

    inmeddiginålsögatkamel
Det är synd. Att det är. Så
Jag gör också så ibland. Jag vill vara stark, jag vill våga, jag vill skratta, jag vill få andra att skratta, jag vill få hela världen att le.

Men det är bara kamoflage ibland. att man är så där fint lycklig.

Det är synd. Att man gör så. Att man inte är ärlig. Egentligen borde man ju vara det. Mår man skitpisshelvetesjävlaapa så ska man sga det. Världen skulle bli mer underbar på alla sätt då.

men det gör man inte. inte jag ingen annan. och inte du

synd


KramKramKram!!!
2006-10-28

    Camillaa
så underbart skrivet "
/ C *
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed