Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE NUMBER YOU\'VE DIALED CAN NOT BE REACHED FOR THE MOMENT

please try again later
snälla svara
du svarar inte
vill ha dig
här
snälla var
här

nu

och snälla
du
SVARA
du svarar inte
snälla svara
pojkarna i vita
skjortor


gör dig inte gott
snälla
lappa runt läpparna
det är bäst
inte dricka
alls
brandy



svara
fråga
svara
prata med mig
du pratar inte
var är du
vad gör du?
du gör nåt
med du svarar inte



snälla svara?



the numer you\'ve dialed can not
be reached for the moment

..please try again later


JAG ÄLSKAR DIG



SJUKT


JÄVLA


MYCKET

..
och ja,
jag vet
man får inte
svära
i
en dikt
men
du
..

snälla svara
för jag älskar dig!
så sjukt
mycket.





svara?




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-28 21:07



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Fan va bra denna va ;)
2006-11-19

    jennystyle
Jag star och stampar med dig, du lyckas skapa en viss ironi med telefonsvararen samtidigt som en otalig langtan byggs upp allt mer..bra skrivit!
2006-11-17

  brainwashed
DEN ÄR JÄTTE FIN :D
jag gillar det mycket. :)
så mycket känslor.. känner igen mig lite faktiskt ;/ i det här med att folk inte vill prata med en fast man ringer och ringer :o
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet