Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstlandning


när frosten landat på marken
gör den verkligen världen

glittrig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-10-29 11:13



Bookmark and Share


    eva m h
Härlig!
2006-11-02

  Manal
vad jag älskar dina små texter, som denna =)
2006-10-30

  a h de v
vacker. glad. fin titel.
2006-10-30

  Lilla My* VIP
Vilken härligt glittrig dikt**
2006-10-29

  Cris
Ja det är vansinnigt vackert!!!
2006-10-29

    Erika H
åh...
den här är vacker
glittrig
i all sin "enkelhet" sprider den ett leende på mina läppar
snyggt
erika
2006-10-29

  kath
en liten vinterkristall som lyser av magi ....
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP