Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vara din ängel




Jag vet att jag inte är någon ängel
åtminstonde inte utan fläckar på vingarna
men med dig känns det som att inget annat räknas
med dig svävar jag konstant på moln, för det är du som för mig dit upp till himlen.

Förstår du inte
att jag aldrig haft chansen att vara med någon som du
du får allting att kännas nytt
du får mig att glömma allt som gjort ont
det som funnits innan




Fri vers av romani princess
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-10-29 14:46



Bookmark and Share


    laissez_faire
En fin kärleksdikt. Metaforerna talar ett fint språk.
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

romani princess