Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terror i tomhet



Tysta natten delar andetag med vindar
brinnande likt eld

Terror i tomhet skriker hovarna
på Hades hästar

Klampande över min kropp
står jag vid rodret för vagnen
ty mitt värsta fiende äro ingen annan

Jag!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-10-30 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*