Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn är lögn.

Lögn är en lögn
även om den döljs
och kan aldrig återtas
utan är och förblir sagd
för sanningen kommer
alltid fram till slut.




Fri vers av raggnarr
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-10-31 13:24



Bookmark and Share


    Bim
ja och en dold lögn har förmågan att få sanningen att kännas förkrymt.HälsnBim
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr