Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25 timmar

Ifall min klocka kunde ha 25 timmar.
Ifall jag skulle ha tid.

Tid till att tänka, tänka över det jag har sagt.
Ifall jag fick tid. Skulle jag gjort nått åt det.
Det som har sagts.
Det som jag har sagt.

25 timmar på en dag. Bara en timme mer.
Skulle räcka.
Det skulle funka. Bara en timme mer.


25 timmar.
Då skulle jag få tid




Fri vers av Ida
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-31 15:56



Bookmark and Share


    Soleina
Den var bra, sorglig. Iblan önskar jag samma sak!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida