Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KYREUS ställde en fråga...........


Sanningen

Som du alltid finner mig öppen,
med utsidan inåtvänd.
Färdig att läsas.

Porträttet sitter på väggen,
så perfekt leendes.
Medans verkligheten ligger,
utsmetad vid mina fötter.

Sanningen speglar sig i hallen,
hånler åt sina ansikten.
Lämnar dörren öppen när han går.





Fri vers av Masken
Läst 670 gånger
Publicerad 2006-10-31 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Sanningen speglar sig i hallen
hånler åt sina ansikten
Lämnar dörren öppen när han går"
Briljant skrivet!!
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken