Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Led mig dit

 

om jag vore sådär

som jag ser när jag blundar

fantastiskt vacker som få

silhuett som möter mörkret med

erotik

om jag fanns i en overklighet

där jag vandrade i mina ideal

som styrde min sorg bort från

själen

när plågan av att inte vara, sådär

som när jag ser min spegelbild

då jag inte duger




Fri vers av Laijza
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-31 21:02



Bookmark and Share


  Burn
oj, va stark! gillar den skarpt. naket o avskalat i bild o ton.
2008-01-13

  Lilla My* VIP
Vilken härlig text...*du duger bra**..det är en härlig rytm i texten!
2006-11-02

  anneluca
mmmm just sådana dagar, när man blundar och önskar.

Skön känsla i texten som jag utan problem kan relatera till.
Snyggt!
2006-10-31

  The Stargazer
En vackert formulerad tanke som jag verkligen kan relatera till. Med eyy skönt flyt och ett snyggt upplägg dessutom. Bra skrivet.
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang