Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson och fiskmåsen


hej lilla fiskmås
just idag kan jag göra vad jag vill

herr larsson satt längts ut på kajen och tittade ut över havet en stund innan han fortsatte sin diskussion med fiskmåsen

som människa är det svårt att veta vad det är
det räcker inte med att söka efter det
som behövs för överlevnad

vi
eller jag kanske man ska säga
vill alltid ha mer

men det kanske inte är så illa ändå att vara en sökare
alltid finner man någonting nytt
på färd genom livet

vad finner du
kärlek fisk och saltstänk

ja det är väl inte så illa det heller

herr larsson la sig ned på kajen och tittade på himlen en stund
innan han somnade och drömde sig bort
till någon helt annanstans




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 16:46



Bookmark and Share


    Maria Malm
Skön text. Vi vill alltid ha mer än vad som egentligen behövs..samtidigt är det härligt att vara sökare..vet aldrig vad man finner..
2007-05-09

    sunnanvind
*ler* härlig text...
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP