Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende i natten





Glädjen
smög fram
och la sig
som ett kelsjukt
minne

Varligt slöt jag
famnen

Samtidigt som
anspråkslösheten
fällde ögonlocken




Övriga genrer av Bim
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 01:06



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Wow!Den här blir en favorit hos mig:)
Härligt skrivet!*applåder*och
*bokmärkes*sååå klart!!!
2007-11-04

    laissez_faire
Mycket fin. Talande.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Bim