Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen

Jag kvävs av alla påtvingade krav och måsten,
jag volmerar av alla \"motionera och tänk på kosten\"
I mellangärdet gror en klump av frustration,
likt en hund flyr jag bort från en kall civilisation.

Med whiskeyglaset i handen och fötterna på fotpallen,
pumpar alkoholen runt i blodsystemet och rensar skallen,
I ruset förpassar jag mig bort till ett land byggt av drömmar.
ignorerar att min påklistrade kostym spricker i sina sömmar.

Det är mitt liv men besluten fattas utav så många andra,
på en stig av pekande fingrar upplever jag mig vandra.
Vart ska jag och varför? vem han snott min karta o kompass,
en verklighet som kunde vara underbar känns bara krass.






Fri vers av Berra Bäver
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-11-02 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver