Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlämnad i vitt



Livrädd lämnade jag all säkerhet;
om ens det kan existera i en universum som denna

Begav mig in i ett vitt hus
med vita väggar, rockar i polyester hängande;
på människor med vita ansikten
och vita handskar, de bevakar mig där

för er lämnade jag det bortsprungna livet
och blev en patient i svart bland vita ansikten
där var jag endast ännu en svart skugga i döda kläder
röda märken på min kropp
och de skrubbar dem okänsligt
tills de blöder i vitt
då är jag tom

och kan komma tillbaka till er igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 147 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*