Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som tittade in



Varje stjärna är ett hål mellan himmel och jord
i mitt stjärntecken bor en kär till mig
trogen minns jag dig

En stjärna föll och han såg sin chans
att leva för en stund

Då föll han i mitt hjärta
aldrig någonsin ska han bli glömd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:31



Bookmark and Share


  annso.fie
"En stjärna föll och han såg sin chans
att leva för en stund

Då föll han i mitt hjärta
aldrig någonsin ska han bli glömd"

Jättefint skrivet! Gillar speciellt det sista :)
2006-11-02

  KonstigaKatter
Fint skrivet! Skulle gissa på en tvillingsjäl...
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*