Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt gammal dikt...


Kärlekspest

Förstår du?
Kan du förklara?
Vi har en väldigt komplicerad relation

Du och jag
Så ska det vara
Men du sålde mitt hjärta på auktion

Jag älskar dig
och hatar dig
Jag vet inte själv hur det går till

Jag önskar att
du inte var med mig
Men att vara nära dig är det enda jag vill

Lämna mig aldrig
Gå härifrån
Snälla du stå bara still

Kyss mig
Men rör mig inte
Stå bara här intill

Det är som
en ständig dragkamp
En dragkamp inuti mitt hjärta

Min själ
lider av svår kramp
Du förstår inte vilken smärta

Men när du
inte finns här
Då insjuknar min själ i \'kärlekspest\'

Du är alltid
den mitt hjärta bär
och du är alltid den jag älskar mest




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en text med hög igenkänningsfaktor
förtjänar sina trenne bärpajer
2009-10-19

  KonstigaKatter
Mycket väl talande motsägelser!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda