Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal. hittade den bland alla min tusen utkast haha. i alla fall.


och nu och då.

Kalla fötter
förfrusna tånaglar
drunknar i ett
blommigt täcke
Kippar efter andan
men får bara in
hat
Och mina lungor svartnar
fastän jag inte röker
Inte ens
ett grått litet moln

På alla fyra
du var mamma
jag var hund
för du var så ansvarsfull
och jag var bra på att klättra


Vi vann över vänskapen
Över mållinjen först
kapade alla band
Målband
kapade alla
vänskapsband




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 22:24



Bookmark and Share


  Sv Is
Den var fin, förstår precis vad du menar...
2007-10-28

  andreawolf
den var ritkigt fin.



\"Inte ens
ett grått litet moln\"

<3
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda