Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja killar ja

 

 

Killar är sådana där

som bankar skador i ens huvud

med ens  längtan efter de

men det finns värre saker

som det där att de ruffar åt sig ens hjärta

och sen bara krossar det

i sådana där små bitar

som de sedan kan salta maten med

 

Så tur är väl det att man har

tjugo extra att fejka andning med




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite sarkastiskt mot slutet, bitter i början. Den här var bra ;)
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*