Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen inre utredning om att tolka på olika vis för att lättare att förstå

olikheten visar sig ofta

när man tolkar

ord

på sitt egna vis

 

att tolka

kan vara bakom en hund

att tolka

kan ge möjligheter för någon annan

att förstå

 

att se en text

utifrån att vara den man är

eller i den sinnestämning man är i

det ger en oändliga möjligheter

öppna vägar

att sväva fritt i tanken

 

en del ser inte

det skrivna ordet

kanske inte ger lika mycket

som en känsla

 

allt handlar om att ge och att ta

att få

och att tolka fritt

 

kanske bakom en hund

mot ett mål

för att öppna vägar

åt någon annan

som inte har synen

 

en inre utredning

om

just bara en tolkningsfråga

 




Övriga genrer av ia VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-11-02 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP