Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min





andedräkt rör
sig över hud
genom det blå
sköljer som
ljummen honung
längs ditt lår
där du blivit
kysst av läppar
som mjuknat













Fri vers av siben
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:10



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mm..den här var varm och sensuell.
2006-11-06

  Araminta
väldigt vackert och innerligt
men jag förstår inte vitsen
med layouten och radbytena.
de känns inte helt motiverade
och genomtänkta tyvärr,
sedan tror jag även att den här
texten skulle må bättre helt utan
kommatecken, starkare och renare så...
2006-11-06

  epelkawka
åh, varmt och mysigt.
Man liksom fastnar bland orden och det känns underbart.
Riktigt vackert :)
2006-11-04

    Manuela
Vackert!Gillas mycket:)kika gärna på min text som heter:beröring.
Du får väldigt gärna skriva kritik om du är på hugget.
Din text var väl skriven.Kram
2006-11-02

  Sanningsägaren VIP
vacker.. men varför inte
"mina andetag"
istället för andedräkten i början?
2006-11-02

    Erika H
sensuellt
mjukt
honung längst hud
så vackert
erika
2006-11-02

    Jess81
så mjukt du skriver..fjäderlätta ord som binds samman en diskret längtan och åtrå..snyggt..
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben