Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du växer inom dig

du växer snabbt inom dig
minut för minut
du växer snabbt inom dig
för styrka att komma ut

ditt hjärta det bultar
av vår kärlek till dig
ditt hjärta det bultar
av härlighet i mig

min längtan den växer
att omfamna och le
min längtan den växer
att hålla om och se

du är nu så verklig
så nära oss ändå
du är nu så verklig
för greppa och förstå

vi välkomnar dig till livet
till både sorg och fest
vi välkomnar dig till livet
det är dig vi älskar mest




Fri vers av Fredric
Läst 961 gånger
Publicerad 2006-11-03 12:22



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
vackert :)
2007-02-03

    sunnanvind
vilken fin! Jättefin o varm, full av kärlek!
2007-01-19

  ia VIP
mycket innerligt och vackert
2006-12-12

  Masken
Vilket härligt välkomnade jag ler inombords. Vackert skrivet
2006-12-05

  Magnus Mojo Olsson
Awww... fiiin!

2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric