Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankebumerang







Tro på det
du mår bra av


Må bra av det
du tror på




Övriga genrer av Bim
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-03 18:24



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*nickar*nickar*nickar*
Så är det bara*hjärtligt leende*
Vackert skrivet!Tack för läsningen!
*applåd*
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bim