Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd - närhet

Du berör mig,

inte med beröring

men likväl blir jag

berörd




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-11-03 21:51



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Enkelt, sant och berörande!
2006-11-04

  Hapalochlaena
Helt underbar! finner inte ord... mållös..
2006-11-03

  stefan.g
Så skön.......så skön. Tack för läsningen!
2006-11-03

  Davidoff
Att så lite text kan säga såå mycket.

Jag instämmer helt och hållet
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP