Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av lycka

När stormen lagt sig
hör jag dess ton inom mig

Jag förs bort av timmarnas längtan
in i dimmans mjuka vårdande väntan

Jag vet inte vad som borde komma nu
vad som borde hända efter något som deras skratt

Livets röda tråd delar sig i två
och vad händer med kärleken när hjärtat slutar slå?

Min enorma kärlek måste jag klara av
men min kropp rymmer inte detta hav

De borde veta att simma mot strömmen är inte lätt
att det är svårt att göra rätt

Att det är svårt att sakna
och så väldigt svårt att vakna



Men att jag gör det för dem




Fri vers av sara-alice
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-11-04 16:38



Bookmark and Share


    Cintia
Helt underbar.
Man känner den ända in i hjärtat.
"Livets röda tråd delar sig i två"-så vackert.
2006-11-05

    Camillaa
Välskriven text som berör
/ C *
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart