Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Svarta väggar, svart tak. Vart jag än tittar, vart jag än ser så är de svart. Svart och mörkt. Mörkare än aldrig förr. Jag försöker att se, försöker att hitta ett ljus. Men jag är rädd, för rädd för att titta, för rädd för att se. Jag sätter mig ner. Det är kallt. Jag kryper i hop som en puppa, en puppa som bara vill ut i ljuset och fälla ut sina vackra vingar. och flyga. Lämna allt o fly. Fly från mörkret. Jag öppnade ögonen. Och ser de. Jag ser ljuset.

\" Det finns ljus i alla mörker bara man vågar öppna ögonen. \"




Fri vers av Marielle
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-11-04 16:35



Bookmark and Share


    Camillaa
Slutet är pricken över i ! =)
mkt välskriven text!
tack så mkt förlässtunden !^^,
/ C *
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle