Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trumslag i rymden en melodi av tystnad alla kan höra


vintergatan

blek vid sidan av rymdens glimmande stjärnstoft
lyser den mörka vinternattens blåvita månljus

där går en väg
en gata

spunnen av svarta fyrkantiga gatstenar
endast kantrad av spröda översnöade grästrån
där soptunnans rutmönster gnistrar likt diamanter
och frostens iskristaller visar på vinternattens själ

där spelar en stilla melodi
med en trumma av tystnad

på vintergatans frusna gatstenspartier
vandrar skuggan fri från min kropp
och där rymden är som kallast
växer mitt hjärtas värme




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-12-09 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP