Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simple as that...


Levande

När ingenting kan stoppa dina rinnande tårar,
när inget kan få dig att le ditt vackra leende...

Då är du ändå levande...

När ditt hjärta krackelerar och brister,
när tomheten fyller hela din kropp...

Då är du ändå levande...

När alla sviker och du står ensam på perrongen,
när ångesten kommer till dig på natten...

Då är du ändå levande...

När dina tårar slutat rinna, och du ler igen,
när ditt hjärta åter bultar och tomheten har flytt,
när ångesten lämnat din säng för att ge plats åt en vän...

Då är du ändå mer levande....




Fri vers av Berra Bäver
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-11-05 11:38



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Vackert skriven
2006-11-05

  Lilla_Lala
Den här känns som att den är skriven till mig. Jättevacker!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver