Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag var igår är idag en annan





Ögonen vill inte se
Tankarna inte tänka
Händerna
Vilsna fåglar
som värmer varandra

Kämparglöden
slocknade
Modet blev
likgiltighet

Medan veckorna gick
och blev till månader




Övriga genrer av Bim
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-05 17:54



Bookmark and Share


  siben
texten naglar mig fast
allt från titeln till sista
raden. Stark och ut-
lämnande.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bim