Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den prövning vi just nu går genom får vi kraft från vänner och böner


Gåvor

När vänner säger

vi ber för er

så känns det varmt

i hjärtat

När vänner säger

vi ber för er

så växer tron på livet

När tron på livet växer

så kan jag också be




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-05 21:12



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Skönt att känna värmen från vänner**
Mycket fin text!!!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP