Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir trött på att vara förmedlande länk mellan de som inte kan tala med varandra


Oärliga frågor

Om du frågar mig hur det är
så svarar jag ärligt
vare sig jag mår pyton
eller mår som en prinsessa

Sen frågar du om jag träffat
den som du vill undvika
om jag då svarar ärligt
vet jag vad nästa fråga blir

Isåfall kommer du att fråga
om han sa något om Dig
jag vill inte besvara det
vill inte vara en del av erat spel

Ställ den första frågan bara
fråga mig hur jag mår
för att det är det du vill veta
inte för att få reda på annat

Ni sviker och skadar och ljuger
falskt frågar ni andra om varandra
men jag vill tala med dig om dig
och med honom om honom




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-11-06 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP