Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid haft planer på att bli odödlig


Mozart skrev symfonier kring biljardbordet
Oscar Wilde låg i rännstenen och såg på stjärnorna
Christoffer Columbus styrde vid rodret
På fru Titanic slocknade lanternorna

Elvis överdoserade ubåtsmackor var dag
Miles Davis missade aldrig en ton
Billy the kid följde ingen lag
Buddha grundade en egen religion

Frank Sinatra begravdes med mynt i sin ficka
Marilyn log i en klänning i vitt
Charles Osborne levde 68 år med hicka
Gandhi förhandlade Indien fritt

Jurij Gagarin var förste mannen i rymden
Marlon Brando blev filmens okrönte kung
Eva syndade första synden
James Dean levde fort och dog ung


Varje dag funderar jag över någon grej
Som ska placera mig på den listan
Som ska få er att minnas tillbaka på mig
När jag är över och nedpackad i kistan




Övriga genrer av Talema
Läst 609 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-07 16:01



Bookmark and Share


    crapcat
Riktigt bra skrivet! Jag funderar också över sådant. Jag vet inte varför. Vad är berömmelse egentligen?
Men i alla fall, riktigt bra rim och slutet är perfekt. Applåd.
2007-08-31

  Björn Karlsson
Jag tycker så mycket om den här texten.
Blir lycklig i hela kroppen av det enkla språket.
Din ärlighet mot dig själv.
Tack för att du delar med dig av dig själv.
2007-08-29

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås

det svåra är inte att bli ihågkommen
det svåra är att bli det för något bra
annars är det ju bara att ta livet av
någon \'betydelsefull\' person
eller av många \'obetydliga\'

texten får tre
härligt flygande humlor
surr surr surr
2007-07-30

  Tav
låter som en antonpantonlåt. och det är den bästa komplimangen jag kommer på.
2006-11-07

    Morbide
den här är stark.
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema