Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hamnade jag här

hur hamnade jag här
och inte där jag ville
med min vokabulär
bland folk med smak och snille

en vilsen resenär
på detta galna gille
där intellektet är
en fråga om promille




Fri vers av Anders P VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-11-07 18:36



Bookmark and Share


  kath
ja, ibland undrar man vart man hamnat .. slutraden är en poäng i sig....
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP