Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vägrar vara feg


I tanken

I tanken kan jag rädda mig undan
rädda mig undan det otäcka,
fly från det skrämmande
i tanken kan jag rå på det onda
kan jag vända hat till kärlek
I tanken är inget omöjligt
det finns inga hinder för höga
men när det kommer till kritan
kan jag inte göra så mycket
åt det otäcka, det onda eller åt hatet
men ingen eller inget kan någonsin
få mig att låta bli att försöka!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-11-07 20:11



Bookmark and Share


  Marthina
du verkar vara en drömmare,
det får mig att hoppas...
låt ingen försöka tala dig till något annat!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP