Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbrynet

Just där skogsbrynet tar vid
där den vildvuxna ängen slutar
finns ett dike för djupt för mitt hopp
men ett intet för ett långbent vilt

Just där skogen tar slut
och en annan vildvuxen äng tar vid
finns plats för drömmar och fantasier
som ska bejakas för att leva vidare




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-11-07 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP