Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen ingen text bra nog att lägga upp. Behövde bara få ur mig det.


Och så släpps nattens filt över staden och känslokontrasterna blir ju så mycket skarpare i mörker


Mina ögon finner ro i skarven på tapeten
på väggen mitt emot mig där jag sitter
Blicken blir suddig
då ögonlockens slöjor fuktas av tårar

Jag vet inte varför jag gråter
och jag antar att jag inte borde, men
det brister någonstans inom mig
eftersom jag vet att det är nu som jag behöver dig som mest

och du är inte här.




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-11-07 22:10



Bookmark and Share


  sorgsen
haha
jag älskar den också "fetmycket"

Nejmen förlåt
Till skillnad från de flesta av dina texter är den här väldigt
stilla
renskalat och rätt utan vidare reflektioner

Du behöver någon nu och denna någon är inte här

Jag får rysningar gumman. Vackert
2006-11-20

  Arte
Klart helt rätt att du la upp den :)
2006-11-16

    majbarn
jo, du borde lägga upp den. det var jättebra att du la upp den. för jag älskar den fetmycket och mmmhhm.. tack för att jag fick läsa! nu blev jag glad.
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt