Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är själen finklädd


Varje stund lär
mig livet ett nytt
förhållningssätt


På väg in i ett
främmande tillstånd
som jag vill göra
till det bästa
av det sista i mitt liv


Ibland tråkigt
att tänka och veta
Men ju mer tid
som går


Ju närmare
kommer jag
den gudomliga befrielsen




Övriga genrer av Bim
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-11-08 13:10



Bookmark and Share


  Tothem
så ömsint och en tanke för oss alla varje dag, för vem vet när döden kommer? Kram
2006-11-08

    Manuela
så skönt att finna ett sätt att förhålla sig till livet!Bra skrivet och mycket tänkvärt.Kram
2006-11-08

  Lilla My* VIP
Tänk Bim om alla tänkte så
...att göra det bästa av resten
av sitt liv...ingen av oss vet
ju när det tar slut...jag tror
alla skulle känna sig mer
finklädda i själen då....
**Varm kram**
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bim