Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalent begär på fruset gräs




Det är månens silverglans som lockar blicken
siluetten av karga grenar i gudinnans glans
nakna kalla grenar som när hösten är över
och smärtan avtagit
åter kläs i grön festskrud
har inte förmåga att avvika i hösten
väntar blint på våren
motviljan till trots
vilar ryggen då mot stammen så stark
i hopp om bara en pust av grönskans doft
och en smekning av nyutsprungna blad





Fri vers av darque
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darque
darque