Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köld

kalla fingrar
på en frusen hand
söker värme

i din själ

men dörren är stängd
och kylan sprid
från fingers yttersta spets

till roten av min själ




Fri vers av Xena
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:46



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Grymt med kyla.
Mycket känslosam
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Xena