Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jobbigt, samtidigt så fantastiskt


Bakom de rödgråtna ögonlocken

När det känns som värst
händer alltid något positivt
när livet är lite jobbigt
kommer något glädjande
som gör att man orkar igen
något som gör att man känner
att det kommer att bli OK
Mina rödgråtna ögonlock slöt sig
jag somnade av ren utmattning
då ringde min älskade
från sin sjukhussäng
Han sa, att allt kändes positivt
var inte lessen min kära sa han
jag tänker klara det här
jag tänker fortsätta leva
jag tänker fortsätta älska dig
bara så du vet, sa han
min älskade
Jag somnade om,
bakom de rödgråtna ögonlocken
kunde jag åter le
och känna tillförsikt




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-11-09 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP