Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulltankad

Känslor och intryck, hjärnan får inte vila en sekund,
inte så konstigt att känslolivet ibland går på grund,

Från det att du föds är du dömd till en livstids segling,
att segla i feelmjölk, och till slut kräks du över en reling.

Lär dig sortera, lär dig prioritera, under din seglats,
låt inte onödiga irritationsmoment ta upp välbehövlig plats.

Om lyckan står dig bi, blir din resa lång och innehållsrik,
och i ett lyckat livsöde faller bitarna på plats likt mosaik.






Fri vers av Berra Bäver
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-11-10 12:31



Bookmark and Share


    Anna Andersson
Jag faller över bord.
2006-11-11

    Anna Andersson
Faller över bord.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver