Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på himlen kan man skåda massa liv!

På himlen kan man skåda massa liv

 

 

 

 

stjärnorna lyser så himla fint

 

 

 

 

Tittar upp och ler

 

 

 

 

blundar

 

 

 

 

och det är dig jag ser!




Fri vers av Nettisch
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-11-09 09:22



Bookmark and Share


  Manal
Jga har lsät dikten några gånger, och den är bra.
men den lila texten förstör stämningen samt alla prickar.

Med ett bra upplägg så blir dikten bra!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch