Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslågan

Jag betraktar dig

din blick är tom,
men du säger
mycket

är rädd
för din framtid,
förlåt

du kom helt
oanande, oförstörd
och frusen

jag tog dig
i min famn

ville inte släppa

älska mig,
jag älskar dig

du är mitt barn,
livet som glöder

lågan som aldrig
slocknar i mitt
liv




Fri vers av Magnus VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2004-12-11 23:49



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
gillar den mycket..Bra skrivet!
2004-12-12

    Barbro. Norberg-Rönnlund
"litenhet" inför vad som är, berör mycket !
2004-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP