Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk om det fanns färdigtrykta innehållsförteckningar i utbytsbara hennafärgade japanska haikus att sätta i pannan på olika människotyper. kunde förenkla konsten knyta nya kontakter. här är fem förslag men antar listan kunde göras lång...


poetisk pannbenshaiku

argsint snickare
med egen verktygslåda
saknar eget hem

bilmekaniker
med gröna fingrars kärlek
gillar tulpaner

sårbar blyg poet
nyfiken på människor
spelar upptagen

vilsen psykopat
galet rymningsbenägen
söker ny familj

kramgo tvåbarnsmor
älskar läsa andras post
får ingen egen






Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2004-12-12 10:16



Bookmark and Share


  Martin VIP
En idé som räcker till en ny bok! När kommer nästa bok förresten?
2005-01-16

  Mats L.
snyggt
2004-12-14

  Sören Karlsson
Detta är bara så klockrent. Bravo!!!!!!!!
2004-12-13

  Jenny*

2004-12-12

  leopardia
gillar den sista bäst...
2004-12-12

  Cattis Rönn
kul och bra morgonläsning...tackar! Bra skrivet!
2004-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP