Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värmländsk dialekt haiku


julespis

nu står fölk ve spis
lager go mat gjord på gris

de ä int fatti





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2004-12-12 10:59



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
...nu går du alltså i Frödings klass ;)
2004-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP