Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If I wrote you

If I wrote you a symfony just to prove my love to you would you listen
Ja snälla gör jag, jag har inte fått nått så avancerat
If I wrote you a love note and make you smile for every word would you read it
Men det kan du inte, för det du säger är aldrig sanning
Bara förvridna ord du säger för känna dig bättre, för att lura mig att le
Att le, det betyder för dig inte för mig
If I told you where beauteful wolud you se me more
Of course you\'re all for me
Kom för bort mig till ett hemligt land dit bara du vet, en hemlighet jag får dela med dig utan att veta det var någon här innan
If I told you than you turn me on would you leave me


Aldrig
det vet du




Fri vers av vitsippebarn
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-11-09 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn