Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för att du väntar..

min tid är dyrbar
   den kostar sekunder av mitt liv
ändå väntar jag snällt
   med ekot av min inre suck
     låter jag tålamodet sippra ur mina nypor
  pulsen trappas upp

"tack för att du väntar
   ditt samtal är viktigt för oss"

musik i diskant skär sönder mina öron
    trasar sönder inuti min själ
  en förlupen svettpärla lämnar min nacke

"alla våra handläggare är för tillfället upptagna..."

jag vill skrika
   åt den monotona rösten
     HÅLL KÄFTEN
      HÄMTA HIT NÅGON NU NU NU

musiken skrålar vidare i mitt döende öra
   

när någon svarar
  är gråten nära
     tröttheten och stressen har malt sönder mig

"Den du söker har gått på lunch
             tryck 9 för att lämna ett meddelande"




Fri vers av Xena
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-10 11:43



Bookmark and Share


  Christine
*sucka* been there, done that so to speak.
"Beräknad väntetid 42 minuter"
Sen när man väl kommer fram förstår man inte vad handläggaren säger bara för att vi ska ha ett jämnställt land och det är viktigt att invandrare får jobb. Visst, det är jättebra om vi kan minska arbetslösheten, men ska man sitta i telefonkundtjänst så är det bra om man kan prata bra svenska.
Så nu har jag avreagerat mig. =)
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Xena