Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidare







grepp lossnar,
dörrar står och slår
och de rökaktiga
mellanformsfigurerna
tar gestalt i de
rum som var dina



tiden går på svaj nu
äter kvarhållandet,
alltmedan det solida
slipprar under de
fötter som ska
gå dig




Fri vers av siben
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-11-10 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
strålnde text om
tt låt gå, lämn
rum för ny

så snyggt



(och ursäkt
uteblivn bokstäver..)
2006-11-10

    Erika H
framåt, bakåt
snett, åt sidan
vingligt, rakt
men
vidare ska man
snyggt poetet
erika
2006-11-10

  Sanningsägaren VIP
en flyktig
klaustrofobisk känsla
väcker du i mig
med denna text
dubbel?
javisst
som fan
snyggt!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben